Workwear

Kunnen je troepen een boost goed gebruiken? Met een nieuw uniform van REX geeft je hen een duwtje in de rug, en maak je van je werknemers levende visitekaartjes. Wanneer je bedrijf als een goede huisvader de medewerkers beschermt tegen weer en wind, zal je hen motiveren om zich meer in te spannen in dienst van het bedrijf. Bovendien zullen zij, wanneer het logo van het bedrijf op hun borst pronkt, zich sterker identificeren met en dus meer inspannen voor het bedrijf. Mooi uitgewerkte werkkledij is een uitstekende manier om je werknemers meer bij het bedrijf te betrekken. 

Bespeur je soms een zweem van twijfel bij je klanten? Je krijgt slecht één kans om een eerste indruk te maken en die effent het pad naar het succes. Zet je professionalisme dus in de verf met een stijlvol uniform. Zo breng je moeiteloos een sterke boodschap over, keer op keer. Je neemt de twijfels bij je klanten weg, nog voor ze de kop opsteken, en haalt ze zo makkelijker over de streep. Want een sterke identiteit schept vertrouwen, en dat trekt klanten aan!

REX draagt kwaliteit en comfort hoog in het vaandel. Zit je goed in je kleren, dan voel je je goed in je vel. Gun jezelf een verwennerij die nog jaren meegaat.

Het type job dat je uitoefent, bepaalt mee de vereisten aan je kledij. In welke sector ben je actief?

Ontdek welke kledij wij suggereren, om jouw job dag in dag uit aangenamer kan maken.Interesse? contacteer ons

AANDACHTspunten:

  • Levende visitekaartjes 
  • Beschermen van de medewerker
  • Motivatie 
  • Sterke identificatie 
  • Professionalisme 
  • Kwaliteit en comfort


B&C Collection
CXS
Mascot Workwear
Russel
Stanley&Stella
Tee Jays
Tricorp