StAnley&Stella

REX is een trotse verdeler van het duurzame Belgische modelabel Stanley&Stella.

Stanley&Stella is ontstaan vanuit het inzicht dat er veel onbenut potentieel is bij de promokledij. Al te vaak worden er grote budgetten uitbesteed om kledij aan te kopen en te bedrukken, maar omdat de klassieke merken vaak het comfort en de leuke stijl missen, missen ze de aantrekkelijkheid die mensen ertoe brengt van hun kledij te houden.

Wanneer je promokledij er echter zo leuk uitziet en zo zacht aanvoelt als die van Stanley&Stella, motiveer je de drager de promokledij ook in zijn vrije tijd te dragen. Zo gaat je investering in de promokledij veel langer mee, creƫer je een een warme en aangename perceptie van je merk, verhoog je je geloofwaardigheid en dring je met respect voor de authenticiteit van de drager door tot in alle lagen van de bevolking.

Respect voor mens en natuur zit in het DNA van Stanley&Stella verweven. Ze doen hun uiterste best om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren en de rechten en werkomstandigheden van de werknemers in de productiefabrieken te verzekeren.

Zo dragen zij hun steentje bij om morgen mooier te maken dan vandaag al is. Respect!Interesse? contacteer ons
B&C Collection
CXS
Mascot Workwear
Russel
Stanley&Stella
Tee Jays
Tricorp