Passie en uitstraling gaan hand in hand.
Vanuit die wetenschap helpen wij van REX onze klanten om die passie te vertalen in een gepersonaliseerde outfit.

Welkom bij REX!

Passie en uitstraling gaan hand in hand. Vanuit die wetenschap helpen wij van REX onze klanten om die passie te vertalen in een gepersonaliseerde outfit.
Dress good, Feel good
Bij REX begeleiden we onze klanten met uitgebreide kennis en expertise. Door onze open communicatie zorgen we ervoor dat je een goed geïnformeerd de juiste beslissingen kan nemen. Want kledij kan zoveel meer zijn dan gewoon kledij. We behoeden je voor de valkuilen, en zorgen ervoor dat je het maximum uit je budget haalt. Zo bekomen we een eindresultaat dat de aanvankelijke verwachtingen overtreft.

REX komt naar je toe. Onze vertegenwoordigers verlichten je drukke agenda en brengen een uitgekiende selectie van de REX shop met plezier naar je toe. Zo leren we ook onze klanten goed kennen in hun vertrouwde omgeving, daar waar de nieuwe kledij het meest nodig is.


REX is een trotse verdeler van het duurzame Belgische modelabel Stanley&Stella.


Stanley&Stella is ontstaan vanuit het inzicht dat er veel onbenut potentieel is bij de promokledij. Al te vaak worden er grote budgetten uitbesteed om kledij aan te kopen en te bedrukken, maar omdat de klassieke merken ...


ontdek Stanley&Stella
B&C Collection
CXS
Mascot Workwear
Russel
Stanley&Stella
Tee Jays
Tricorp